Vis ubesvarede indlæg | Vis aktive emner * Arcade    Dato og tid er lør 20. okt 2018 00:05Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
 Suveræne Andreas og Matine 
Forfatter besked
Indlæg Suveræne Andreas og Matine
07.07.2006: Så gjorde de det igen, den danske ekvipage %u2013 også denne gang blev det i overlegen stil. Andreas Helgstrand og Blue Hors Matine vandt Grand Prix%u2019en ved det prestigefyldte internationale dressurstævne i Lingen i Tyskland.

Med hele 76,33 % blev de suveræne vindere foran ryttere som Hubertus Schmidt, Klaus Husenbeth, Isabell Werth og Anky van Grunsven.Andreas Helgstrand var meget meget glad da Dansk Ride Forbund fangede ham på telefonen.

%u201DDet er så vildt det her %u2013 helt vild, jeg sidder på hesten og tænker, hvor heldig jeg er, tænk at have en hest at ride på med den kapacitet. Det er endda med nogle småfejl at vi får de her point, og der er masser af plads til forbedringer. Så når det er på plads, er der næsten ingen grænser for hvad den hest kan blive til. Den italienske dommer Enzo Truppa havde i sin kritik skrevet, at når de små fejl bliver rettet, ja så er det til ene 10-taller. Det er selvfølgelig ikke realistisk, at man rider 100 %, men det siger altså noget om kapaciteten%u201D, siger en meget overvældet Andreas.Det var også en meget tilfreds landstræner, der havde set Blue Hors Matine og Andreas Helgstrand vinde i dag. %u201DDet er en fantastisk ekvipage, til Danmarksmesterskaberne var Matine en lille smule anspændt, i dag var hun afslappet og super gående. Ryttere og dommere hernede snakker virkelig om den ekvipage%u201D, siger Rudolf Zeilinger.På spørgsmålet om det nu bliver Blue Hors Matine eller Blue Hors Don Schufro der skal med til VM, svarer Andreas, %u201Dsom det går lige nu og med alt den medgang vi har %u2013 ja så vil det jo være oplagt at tage Matine med, men det er en afgørelse som, bliver truffet så sent som muligt. Det vil måske være en chance, at tage Matine med til VM, men man må også tage nogle chancer engang imellem, hvis man vil vinde.

[img:483361db30]http://www.rideforbund.dk/drfpressebilledarkiv/dressur/andreas_helgstrand/lille/DM_dressur_andreas_helgstrand_KS_155.jpg[/img:483361db30]

[url=http://www.escon-marketing.de/]Lingen[/url]
[url=http://www.rideforbund.dk/DRF/presse/Rytterprofiler/Andreas%20Helgstrand]Rytterprofil: Andreas Helgstrand[/url]


KJilde: DRF


fre 7. jul 2006 21:15
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Svar på emne   [ 1 indlæg ] 

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Danish translation by Olympus DK Team